Katalin hercegnét élő adásban alázta meg egy műsorvezető, most szétszedik az internetezők

Van egy mérce, amihez igyekszem tartani magam, és ez az, hogy nem könnyítek mások tragédiáján – mondta az 59 éves férfi a hétfői adásban.

Túl sokan tudjuk, hogy bármilyen rákdiagnózis megrázó a beteg és a családja számára. Bár biztos vagyok benne, hogy nincs szükségük rá tőlem, én és mindenki itt a ‘The Late Show’-ban szeretnénk kifejezni jókívánságainkat és szívből reméljük, hogy a gyógyulása gyors lesz – tette hozzá a komikus, aki múlt héten még viccet csinált az összeesküvés-elméletekből.

Kiakadtak az emberek.

Nincs tényleges bocsánatkérés Stephen Colberttől Kate Middletonnak – írta valaki.

Lehetne Stephen Colbert még nagyobb bunkó??? Ez félrevezető mellébeszélés, NEM bocsánatkérés – szólalt meg valaki más, azonban volt, aki megvédte a tévést: „Stephen Colbert nagyon jól kezelte ezt. És örülök, hogy nem kért bocsánatot a vicceiért. Mert nincs rá szüksége. A közszereplőkkel és a hírekkel kapcsolatos viccelődés része a késő esti műsorvezetésnek.”

Katalin hercegné januárban esett át hasi műtéten, majd a további vizsgálatok kimutatták, hogy rákbetegséggel néz szembe. Jelenleg megelőző kemoterápiás kezelést kap, ám a bejelentésében elmondta, hogy rendkívül nehéz volt megosztaniuk a hírt a három gyermekükkel. Vilmos herceg azonban mindben támogatja a feleségét, és mellette áll.

Elolvasom a cikket