Meglepő pletyka kapott szárnyra Kulcsár Edináról

Kulcsár Edina minden lépését árgus szemekkel figyelik. A szépségkirálynő egyik fotója miatt indultak el a találgatások a Redditen, hogy Edina újra babát vár-e. Sokak szerint minden jel arra mutat, hogy érkezik a negyedik csemete, ugyanis a sztáranyuka folyamatosan takargatja a hasát, és a reality műsorukban több részlet is erre utal. Például, hogy az utóbbi időben többször jártak a Czeizel Intézetben. Ő maga árulta el, hogy volt vérvételen. Sőt! Igen beszédes az az információ is, hogy hamarosan nagy bejelentést tesznek. Ezeket szépen összecsomagolva jutottak sokan arra a tényre, biztosan bővül a családjuk.

Volt, aki tovább nyomozott az ügyben, és a megtalálta az a bizonyos kismamafelsőt is, amit Edina a képen visel. Hogy mi az igazság? Egyelőre nem tudni, ugyanis a házaspár mindeddig nem reagált a várandósságról szóló pletykákra. Viszont ha így is lenne, többen felelőtlen anyának tartják, ha a nyolc hónapos kislányuk mellé újabb gyermeket vállalna.

Edina kisfia 2018-ban, idősebb kislánya 2020-ban született, G.w.M-el közös lányuk pedig tavaly májusban érkezett meg. A rapper korábban azt nyilatkozta, addig nem állnak meg, amíg egy kisfiút nem szül neki a felesége. Nos! Lehet, hogy valóban erről van szó, és már az újabb „trónörököst” várják.

A már említett internetes oldalon beszélték ki a sztáranyuka állítólagos terhességét, amiről többen azért vannak meggyőződve, mert Edina külseje megváltozott az utóbbi időben.

„Szerintem tuti, hogy terhes! A Czeizelben, amelyik épületbe mentek, ott várandósgondozás van, plusz nagyon sejtelmesek próbáltak lenni, de azért egyértelmű célzásokat tettek, hogy valami »nagyon jó dolog várható, érdemes velük tartani a raelityben«.”

„Aztán ott van a vérvétel is, meg az, hogy mennyire takargatja a hasát, hol párnákkal, hol bő ruhákkal, de az is elég sokat elmond (ha igaz), hogy látták őt még november–december környékén terhességi tesztet venni” — fogalmazta meg véleményét egy másik internetező.

Elolvasom a cikket