Porig alázták Harry Herceget és Meghan Markle-t, itt a vége?

Egy bennfentes hírei szerit Harry herceg és Meghan Markle rendkívül megalázva érzi magát, miután a karácsonyi meghívójuk visszavonásra került még az előtt, hogy egyáltalán kiküldték volna azt. Az eddigi jelentések ugyanis arról szóltak, hogy a házasok visszatérhetnek Angliába a gyerekeikkel az ünnepekre, miután III. Károly születésnapján egy telefonhívást is megejtettek. A legújabb királyi családról megjelent botránykönyv azonban úgy néz ki mindent tönkretett. A sussexi hercegi pár mégis, ismét külön tölti a karácsonyt Angliától.

Az elmúlt hetekben úgy tűnt, hogy kezd megolvadni a jég Károly király és Harry között – mesélte egy királyi család szakértő, Richard Edden, épp ezért is kínos az egész.

Harry és Meghan valószínűleg ugyanolyan dühös Scobie-ra (a könyv írójára), mint a monarchia többi tagja – utalt arra Edden, mi is állhat végül annak a hátterében, hogy a házasok maradnak Amerikában. Hozzátette, ő minden pletyka ellenére úgy véli, ha a király valóban úgy döntött volna, hogy meghívja őket, akkor azt a döntését nem mondta volna egy ilyen miatt vissza.

Habár 2019-ben Harry és Meghan még a királyi család aktív tagja volt, utoljára 2018-ban töltötte együtt az ünnepeket a monarchiával, mivel 2019-ben első gyermekük születése után inkább Meghan édesanyjánál tartották a karácsonyt – írja a Mirror.

Elolvasom a cikket