Kórházba került Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

Nagy nehézségeken ment keresztül az utóbbi időben Tóth Gabi. Hiszen nem olyan régen ért véget a kapcsolata Krausz Gáborral, és ugyan a boldogság Papp Máté Bence oldalán újra rátalált, ám az öröme még sem lehet felhőtlen.

Ugyanis az énekesnő kislánya kórházba került néhány nappal a 4. születésnapja előtt. Tóth Gabi a közösségi oldalán megható sorokkal köszöntötte fel Hannarózát:

Együtt mindenen. Drága életem, kislányom! Nehéz hetünk volt, de nevetni, szeretni nem felejtünk el soha! Isten éltessen sokáig drága Hannaróza! Nincs olyan, amit együtt ne vészelnénk át, hisz egy csoda vagy! Köszönöm, hogy az anyukád lehetek! Jelentem, a cumiról is leszoktunk a héten

– írta az Instagram-bejegyzésében az énekesnő, aki több fotót is megosztott a kórházból, amiket ide kattintva tud megtekinteni.

Tóth Gabi egy kommentelő kérdésére megerősítette, hogy kórházban voltak kislányával, de az nem derült ki, hogy pontosan mi baja volt Hannarózának.

Hannaróza apukája, Krausz Gábor Mikes Anna oldalán szombaton megnyerte a Dancing with the Stars 4. évadát. A sztárséf élő adásban kívánt boldog születésnapot kislányának, elmondta, hogy a tortáját sem felejtette el. Tóth Gabi pedig Instagram-sztoriban gratulált a győztes párosnak.

Elolvasom a cikket