„Egy jó ember több időt érdemelt volna” – ezrek gyászolják Nagy Melanie meggyilkolt rokonát

Később kiderült, hogy még a hazaút előtt elment egy végzetes találkozóra, ezután vesztették nyomát. A rendőrség azonnal gyanút fogott, és rögtön sejtették: György eltűnése mögött bűncselekmény állhat.

Sajnálatos módon igazuk lett: pénteken éjjel értesítették a családot, miszerint nem csak a férfi Mercedesét, de György holttestét is megtalálták egy Budapest környéki épületben.

Édesanyja teljesen összetört, zokogástól elfúló hangon mondta el: éjjel értesítették őket imádott gyermeke haláláról:

Este találták meg. Éjjel szóltak nekünk, hogy megtalálták az én drága fiamat
– mondta elcsukló hangon az asszony. Mint mondta, fiát meggyilkolták, ismerte is a feltételezett tettest, K. Richárdot, ugyanis vélhetően vele találkozott azon a tragikus éjszakán.

Sokak szerint a férfit a nála lévő pénz, a kocsija és nagy értékű órája miatt csalták tőrbe és ölték meg.

Ismerősei elmondták: Gyurit mindenki kedvelte, egy jólelkű fiatal volt:

Még a futólag őt ismerők is kedvelték, mert jó lelkű srác volt, kedves is, ezért szerették az emberek. Egyáltalán nem tudott ártani senkinek, valószínűleg az lett a veszte is, hogy megbízott egy olyan emberben, akiben nem kellett volna

– ingatta a fejét szomorúan az egyik ismerőse, aki évekkel korábbról ismerte már Gyurit.

Most vele és családjával együtt ezrek gyászolják a fiatalt:

Egy aljas gyilkos vette el őt a szeretteitől, a barátaitól. Egy ilyen jó ember, amilyen Gyuri volt, többet érdemelt volna. Tervezgette a jövőjét és az életét, olyan fiatal volt még!

– mondta egy másik ismerőse.

A feltételezett gyilkost az eset után őrizetbe vették és kihallgatták, vallomást azonban nem tett. Letartóztatásáról a napokban döntenek majd.

M. György eltűnésekor nagynénje, Nagy Melanie is nagy erőkkel kereste unokaöccsét. Mikor a tragikus hírek napvilágot láttak, a Bors elérte G. w. M. volt élettársát is, aki sírástól elcsukló hangon akkor annyit mondott: még egyelőre nem tud beszélni a történtekről.

Elolvasom a cikket