Alapjogokért Központ: Brüsszeli helyett magyar Európa-terv kell

Mint írták, a magyar nemzetstratégia öt pillérre támaszkodik: a zöldátállásra zöldideológia nélkül, a nemzeti és nemzetközi békére, a munkaalapú gazdaságra, az erős és genderideológiától mentes családpolitikára, valamint a bezárkózás helyett nyugat és kelet összekötésére.

„Teljes foglalkoztatottság, erős családok, nemzetegyesítés, csökkenő adósság, alacsony adók, rajokban érkező befektetések, kereskedés és együttműködés a világ minden országával, valamint észszerű zöld átalakulás, a legmodernebb technológiák meghonosítása Magyarországon – ez a magyar európai modell” – idézték a miniszterelnököt.

Orbán Viktor helyzetértékelése szerint jelenleg két modell versenyez egymással az átalakuló világrend peremén Európában: a brüsszeli és a magyar.

Előbbire nemet kell mondani, mert politikai, társadalmi, gazdasági és kulturális zsákutcába vezeti az Európai Uniót. Azzal ugyanis a nemzeti szuverenitást aláásó Európai Egyesült Államokra, a családok helyett az illegális bevándorlásra, a világgazdasági versenyben történő előretörés helyett a kontinentális visszaesésre, valamint a gyermekek védelme helyett a genderideológiára kerül a hangsúly. Ezzel szemben a magyar jobboldal sikerreceptje nemcsak tagállami, hanem európai szinten is megvalósítható – olvasható a közleményben.

Az Alapjogokért Központ kiemelte, hogy a magyar javaslat a változás elérésére fókuszál.

A zöldátállás feltétele a teremtés rendje szerinti egészséges és természetes világ tisztelete, valamint a termelés és a tárolás összehangolása. Ebbe az új világgazdasági versenybe nevezett be Magyarország, amely egy évtizeden belül a valódi zöldpolitika zászlóshajójává válhat nemzetközi szinten – írta az Alapjogokért Központ.

Elolvasom a cikket