Ehhez a személyiségteszthez csupán egy tükörre van szükség

Gondolkozott már azon, hogy mit árulnak el az arcon lévő vonalak? Pontosabban szólva azok, amelyek a homlokon vannak és akkor jelennek meg, amikor összeráncolja a szemöldökét.

Vannak, akiket idegesítenek a homlokráncok, de Jagran Josh szerint sokat elárulnak a személyiségről. A homlokon keresztül való jóslásnak pedig van egy neve is, Metoposzkópianak hívják. A metoposzkóposok úgy vélik, hogy a homlok a lélek térképe, és az ember homlokán lévő vonalak és vonások valójában sok mindent elárulhatnak az illető valódi személyiségéről.

Mutatjuk az eredményt:

  • Ha egyetlen homlokránc jelenik meg, amikor összeráncolja a szemöldöködét, akkor az azt jelenti, hogy magabiztos, határozott és kitartó. Erős a munkamorálja és tényleg a céljaira tud összpontosítani. Az emberek intelligensnek és rátermettnek látják, ugyanakkor a személyiségének vannak hátrányai is, ugyanis sokan önzőnek és romantikátlannak gondolják. Ambíciói ahhoz is vezethetnek, hogy egoistává válik. Személyisége miatt előfordulhat, hogy több ellenséget szerez, mint barátot, de ez azért lehet, mert a saját szükségleteit helyezi előrébb a másokénál. Jagran Josh szerint az ilyen emberek kiválóak az üzleti, jogi, politikai, orvosi, oktatási, mérnöki, tudományos, technológiai területeken.
  • Ha a homlokodán két ránc jelenik meg, akkor az azt jelenti, hogy intelligens és megfontolt. Emellett jellemző még önre, hogy szorgalmas, ambiciózus és sikeres, valamint szeret elgondolkozni az összetett problémákon. Viszont egyesek stresszesnek, szorongónak és perfekcionistának látják önt. Emellett kreatív és ügyes az új ötletek kitalálásához, továbbá mindig figyel arra, hogy fejlessze saját magát. Hűséges, odafigyel a barátaira és a családtagjaira, valamint empatikus. Ami a kapcsolatait illeti, egocentrikus és elvárja, hogy vigyázzanak önre. A két homlokránccal rendelkező emberek jók a színházi, zenei, művészeti, írói, tudományos, jogi, mérnöki, építészeti, vállalkozói, számviteli területeken.
  • Ha három homlokránc jelenik meg, amikor összeráncja a szemöldöködét, akkor azt jelenti, hogy bölcs, tapasztalt és éleslátó. Képes több szemszögből látni a dolgokat, ami nagyon jól jön az élete során. Azonban ez a perspektivikus látás olykor a hátrányára válhat, mivel előfordulhat, hogy túlelemzi a dolgokat és emiatt nehezen tud meghozni fontos döntéseket. Jagran Josh szerint nagy dolgokat érhet el, sőt híressé is válhat. Alkalmas lehet arra, hogy a tanácsadás, PR, média, szociális munka, zene, színészet, gyógyítás, filozófia vagy akár vallási területen vezetővé váljon – írja összeállításban a Mirror.

Elolvasom a cikket