Köd, balesetek és torlódások nehezítik a közlekedést

MH/MTI
2023. november 7. kedd. 8:13

Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé. Sokan haladnak a főváros irányába: a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton, Tahitótfalu és Budakalász között, a 31-es főúton, Mendétől, az 51-es főúton, Dunaharasztitól a főváros irányába, valamint a Csepel sziget útjain.

Az M1-es és az M3-as autópályákon is korlátozottak a látási viszonyok, a látótávolság helyenként akár 150-200 m közé is lecsökkenhet, ezért vezessenek óvatosabban.

A 354-es főúton, Debrecen és Bocskaikert között több jármű ütközött össze. A 10-es km-nél az utat teljes szélességében lezárták, aki teheti, az a 4-es főúton kerülhet.

Az 56-os főúton, Sátorhely közelében korábban egy kamion vadat gázolt. Az 59-es km-nél félpályán, irányonként váltakozva halad a forgalom. A kamionról nagy mennyiségű kukorica került a burkolatra, így a baleseti helyszín közelében fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Az M0-s autóút,
– északi szektorán, az M3-as autópálya irányába felé, a 72-es és a 73-as km között, a Dunakeszi csomópontnál, hídjavítás miatt a belső sávot lezárták, a forgalom sávelhúzással a külső és a leálló sávon halad.
– déli szektorán az M5-ös autópálya irányába, a 14-es km-nél lévő 6-os főúti csomópontnál, rézsűjavítás miatt, várhatóan 2 hónapig csak két sáv járható!

Árvíz miatti korlátozások:

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, a Sajó áradása miatt lezárták a Sajókaza-Aggtelek-Szin összekötő utat, Sajókaza és Sajóivánka között.
A Bódva is árad, ennek okán nem lehet közlekedni a Komjáti-Hidvégardó összekötő út, Komjáti és Tornabarakony közötti szakaszán.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját.

Elolvasom a cikket