Fájdalomcsillapítót kapott, belehalt a kétéves angyalarcú lány

Vakbélrepedés okozta egy kétéves brit kislány halálát, amit az orvosok állítólag nem vettek észre, pedig a tünetek szinte egyértelműek voltak.

A Jerseyből származó Isla Sutcliffe hirtelen betegedett le. A kisgyermek a szüleivel Laura Coarolannal, Ryan Sutcliffe-al és nővérével, Karisszával együtt volt Törökországban. Betegsége a vakáció utolsó napján, majd a hazafelé tartó repülőúton ütötte fel a fejét.

Még a szállodájukban kérte a család egy orvos segítséget, aki akkor azt hitte, begyulladt Isla mandulája, annak ellenére, hogy a gyomra fájt és nem a torka. Nurofent írt fel neki és biztosította a szeretteit, hogy alkalmas a repülőútra.

– Isla állapota drasztikusan romlott, ami azt eredményezte, hogy a repülőtérről mentőautóval kellett kórházba szállítani, ahol azt mondták neki, hogy vakbélgyulladástól és vérmérgezéstől szenved. A vakbele megrepedt, ami az elképzelhetetlent eredményezte – árulta el Isla összetört családja, akiket lesújtott az orvos alkalmatlansága.

– Isla megannyi örömöt és nevetést hozhatott volna még az életünkbe. Ragyogó mosolya és ragadós személyisége örökre a szívünkbe vésődött – búcsúzott az elhunyt kislány családja.

Isla halála után a család barátja, Taylor létrehozott egy GoFundMe oldalt, hogy támogassa őket fájdalmukban – írja a The Sun.

Ezek a tünetek jelzik a csecsemő és kisgyermek vérmérgezését:

  • foltos bőr, ajkak vagy nyelv, ami a tenyéren vagy a talpon könnyebben észrevehető.
  • nehézlégzés, légszomj vagy nagyon gyors légzés.
  • a szokásosnál álmosabb vagy nehezen ébredő beteg.
  • gyenge, magas hangú sírás, amely nem olyan, mint a normál sírásuk.
  • kiütések, amelyek nem halványulnak el, ha poharat forgatunk fölötte
  • nem reagál úgy, mint általában, vagy nem érdeklődik a szokásos tevékenységek iránt

Elolvasom a cikket