Nukleáris katasztrófát és óriás férgeket jósol az időutazó szeptemberre

Most újabb aggasztó videóval jelentkezett a TikTok csatornáján, amiben elmondja, hogy mire számítsunk szeptemberben – olvasható a Borsonline.hu oldalán.

Szeptember 15

A világ eddigi legnagyobb hurrikánja eléri az Egyesült Államok keleti partjait. Ez lesz a történelem első hiperhurrikánja, ami közel 900 km/h-val süvít majd, 4000 km széles lesz és elpusztítja Floridát, Észak-Karolina és Dél-Karolina államokat.

Szeptember 20

Eno szerint Ausztrália egy eldugott részén eddig ismert állatfajok hatalmasra nőtt verziójára bukkannak. Lesznek köztük méteres férgek, óriás gorillák és épület nagyságú kenguruk is.

Szeptember 24

New Yorkban egy dimenziókapu nyílik meg egy másik univerzumba, méghozzá a Time Square kellős közepén. Az emberek akik bemennek a kapun szupererőkkel térnek vissza, elmondásuk szerint hat év telt el nekik, ami nekünk egy szempillantás volt.

Szeptember 30

Leolvad egy atomerőmű reaktora, a sugárzás keveredik a levegővel és egy újfajta járvány jön létre, ami valahogy csak a 16 és 30 év közötti embereket fertőzi meg. A vírustól először lila lesz a vérük, majd egyszerűen eltűnik a testükből.

Elolvasom a cikket