Erre figyelmeztet Gordon Ramsay

A világhírű séf több mint 20 éve dolgozik a szakmában, népszerű étteremlánca, a Gordon Ramsay Restaurants összesen 17 Michelin-csillagot kapott – olvasható a Life.hu oldalán.

Kiderült, hogy az a fogás, amelyet mindenképpen kerülni kell, bármi, ami a napi ajánlatok között szerepel, különösen, ha sok lehetőség közül lehet választani.

„A napi ajánlatoknak el kell fogyniuk a nap folyamán. Ha olyan étteremben esztek, ahol tíz napi ajánlatot sorolnak fel, akkor abból ne válasszatok. Ott a cél nem a minőség, hanem az, hogy minél hamarabb elfogyjanak a romlandó alapanyagok” – magyarázta a séf.

A sztárséf igazi sportember, a biciklizés a mindene, de nemrég komoly balesetet szenvedett. Gordon Ramsay akkorát esett, hogy csoda, hogy életben van: mindenkit a bukósisakok viselésére ösztönöz. A sztárséf TikTok-videójában még a csúnya sérülését is megmutatta, valamint felhívta az emberek figyelmét arra, milyen fontos, hogy bukósisakot viseljenek biciklizés közben. Ő valószínűleg ennek köszönheti azt, hogy még életben van.

Elolvasom a cikket